Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с джанти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем с джанти

значи смених си джантите с други, пак от алфа 156 ако не се лъжа. след монтажа на новите започна едно глухо тракане отзад. днес ходих на гумаджия и той ми каза, че болтовете ми опират отзад и оттам идва този шум. та отидох аз до радиал и си взех 10 по-къси болта за 2те задни джанти и като че ли тракането пооттихна но май пак го има. вече не знам на какво да обърна вниманиесега се замислям, че може би трябва да сменя и предните болтове защото може би шума да идва и от тях. на някой случвало ли се е подобно нещо? надявам се да не съм потрошил нещо с тия дълги болтове,как мислите?
    gtv 2.0t.s.

виж при смяната дали не са ти балансирали джантите и да са сложили тежести от вътрешната страна на борда!!!!! аз съм имал такъв случай и то си бие ритмично в "маркуча"/изолацията на жилото за ръчната.
    Не карай така много. Провери първо за това...ако има тежест махни я с нещо и после отиди и им набий канчетата дано е това, че е лесно решимо
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

ми то отначалото като ги сложих имаше такива тежести които биеха в амортесьорите отзад и ги разкарах и след това няколко дена нямаше проблем, но сега пак се появи. между другото преди малко я покарах и сега звука идваше отпред. явно ще трябва да сменя и предните болтове.proper мерси за бързия отговор, като разреша проблема ще пиша.
      gtv 2.0t.s.

Comment

ET-то на Гтв и 156 са различни на 156 джантите са по прибрани на вътре а при гтв е точно обратното ако не се лъжа на 156 е 38 а гтв е 35 такаче си вземи по къси болтове и мисля че ще си решиш проблема.
        Alfa Romeo GTV

Comment

Working...
        X